İstanbul'da aile katliamı: Annesi ile ağabeyini öldürdü, babası ve kız kardeşini ağır yaraladı

İstanbul'da aile katliamı: Annesi ile ağabeyini öldürdü, babası ve kız kardeşini ağır yaraladı

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde ailesiyle tartışan Yusuf Fırat katliam yaptı. Ailesine silahla ateş açan Fırat, ardından kendini de vurdu. Annesi ve ağabeyi hayatını kaybederken, babası, kız kardeşi ve kendisi ağır yaralandı. Durumu öğrenen aile yakınları fenalık geçirdi.

Kan donduran olay İstanbul'un Sancaktepe ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi Hidayet Sokak'taki bir evde yaşandı. Fırat ailesinde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma üzerine evden silah sesleri duyuldu.

Sesleri duyan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ÖNCE AİLESİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

Eve giren polisler, ailenin oğlu Yusuf Fırat'ın aile bireylerine silahla ateş ettikten sonra kendisini de vurduğunu tespit etti. Sağlık ekipleri Yusuf Fırat'ın annesi Sabiha Fırat ile ağabeyi Bilal Fırat'ın hayatını kaybettiğini, babası Murat Fırat ve kardeşi Zehra Fırat'ın ise ağır yaralandığını belirledi.

Ağır yaralanan şüpheli ile babası ve kız kardeşi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

AİLE YAKINLARI FENALAŞTI

Durumu öğrenen Fırat ailesinin yakınları ile komşuları evin önüne gelirken, bazılarının fenalaştığı gözlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin tamamlanmasının ardından cenazeler, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'ANNEMİN YA DA KARDEŞİMİN VURULDUĞUNU DUYDUM'

Haberi duyarak olay yerine gelen şüphelinin ağabeyi, "Biz 7 kardeşiz. Annem, babam ve kardeşlerimle beraber yaşıyorduk. Olay olduğunda ben Kocaeli’deydim. Annemin ya da kardeşimin vurulduğunu duydum." dedi.

'BİR VATANDAŞ KANLAR İÇİNDE GELDİ'

Öte yandan, evden kaçarak kurtulan Yusuf Fırat’ın babası Murat Fırat’ın ise bir dükkana girip yardım istediği öğrenildi.

Baba Murat Fırat’ın yardım istediği dükkan sahibi Fahri Mocu, "Bakkalda temizlik yapıyordum. Bir vatandaş geldi kanlar içinde. Polisi çağırmamı istedi, ben de polisi ve ambulansı aradım. Kan kaybetmesin diye yardım ettik. Oğlunun kendisini ve ailesini vurduğunu söyledi." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN