İstanbul'da aşırı yağış! Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesini su bastı! O anlar kaydedildi!

İstanbul'da aşırı yağış! Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesini su bastı! O anlar kaydedildi!

İstanbul'un Başakşehir ilçesi aşırı yağışlara teslim oldu! Yollar ve caddeleri sel götürdü! Başakşehir'de bulunan Çam ve Sakura Hastanesini su bastı! O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi! Birden her yer göl oldu!

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti! Başakşehir ve Arnavutköy'ü etkisi altına alan sağanak yağış sele sebep oldu. Cadde ve sokakları sel götürdü.

BAŞAKŞEHİR'DE SEL MEYDANA GELDİ

616x321-istanbulda-son-dakika-sel-felaketi-basaksehir-arnavutkoy-ikitelli-kucukcekmecede-su-baskini-yasaniyor-yagislar-1693940937261.jpg

Meteoroloji, akşam saatlerinde İstanbul'un Arnavutköy ve Başakşehir ilçeleri için sağanak yağış uyarısı vermişti. Beklenen hava olayı meydana geldi. Başakşehir'de yolları sel götürdü.

ÇAM VE SAKURA HASTANESİNİ SU BASTI

Başakşehir'de bulunan Çam ve Sakura Hastanesi, yağış sebebiyle su bastı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Meteoroloji sayfası olan Hava Forum, X hesabında o anları paylaştı.

İşte o görüntüler...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN