İstanbul'da bayramın ikinci günü de yollar boş kaldı

İstanbul'da bayramın ikinci günü de yollar boş kaldı

İstanbul'da, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de yollar boş kaldı. Trafik yoğunluk uygulaması haritasında yoğunluğun yüzde 6 olduğu görüldü.

İstanbul'da, bayram tatilinden dolayı kentteki nüfusun azalmasıyla birlikte yollar boş kaldı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU: YÜZDE 6'YA DÜŞTÜ

E-5 karayolu Zeytinburnu Cevizlibağ mevkiinde havadan dron ile çekilen görüntüde Bakırköy ve Ankara yönündeki şeritlerde trafiğin olmadığı görüldü.

Trafik yoğunluk uygulaması haritasında yoğunluk yüzde 6 olarak ölçüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN