İstanbul'da dehşet! Erkek arkadaşı tarafından darp edilen Buse yoğun bakıma alındı

İstanbul'da dehşet! Erkek arkadaşı tarafından darp edilen Buse yoğun bakıma alındı

Kartal'da 32 yaşındaki Buse Berfi Yılmaz, iddiaya göre erkek arkadaşı Ahmet Hasan T. tarafından darp edildi. Olayın ardından Ahmet Hasan T., Yılmaz'ı 'otomobilden düştü' diyerek hastaneye götürdü. Yoğun bakıma alınan Yılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, erkek arkadaşı Ahmet Hasan T. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Anaokulu öğretmeni olan 32 yaşındaki Buse Berfi Yılmaz, 14 Mayıs'ta erkek arkadaşı Ahmet Hasan T. ile Yılmaz'a ait otomobil içerisinde tartıştı. Çıkan tartışmanın ardından araçtan inen Yılmaz'ın yere düştüğünü söyleyen Ahmet Hasan T., kız arkadaşı Yılmaz'ı ambulansla Maltepe Devlet Hastanesi'ne getirdi. Tedavi altına alınan Yılmaz'ın kafatasında 2 kırık, vücudunun çeşitli yerlerinde ise ısırık, tırmalama ve darp izleri olduğu ortaya çıktı. Bilinci kapalı şekilde yoğun bakımda tedavi altına alınan Yılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, Buse Berfi Yılmaz'ın otomobilinde incelemelerde bulundu.

9325975.jpg

AİLESİNE "YERE DÜŞTÜ" DEDİ

Ahmet Hasan T., kız arkadaşının ailesine; Buse Berfi Yılmaz'a ait otomobilde ilerledikleri sırada aralarında tartışma çıktığını, aracı kullanan Yılmaz'ın, otomobilden indiğini ve kendisinin direksiyonun başına geçtiğini anlattı. Vitesi geri taktığı zaman ise aracın Buse Berfi Yılmaz'a dokunduğunu ve yere düştüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin polise verdiği ifadede ise, kız arkadaşının araçtan indikten sonra yere düştüğünü söylediği bilgisine ulaşıldı. Olayın nerede yaşandığı sorusuna ise şokta olduğu için hatırlamadığını ve Üsküdar Kısıklı'da olabileceklerini söylediği öğrenildi.

9325977.jpg

"KIZIMIN KAFATASINDA 2 KIRIK VAR"

Buse Berfi Yılmaz'ın annesi Zeynep Yılmaz, kızının erkek arkadaşı ile araç içerisinde tartıştıklarını belirterek "Kızım arabadan çıkıyor. 'Al araba senin olsun' diyor. Kızım çıktıktan sonra erkek arkadaşı kızımın arabasına biniyor ve biraz ilerledikten sonra kızımın yere düştüğünü görüyor. Onu alıp hastaneye götürüyor. Normal düşme diye gelip kayıt yapılıyor. Fakat hastane içerisine yatış verildiği ve acil servisten yoğun bakım ünitesine geçtiği zaman kızımın çok ciddi bir şekilde darbedildiği ortaya çıkıyor. Kafatasında 2 tane kırık var" ifadelerini kullandı.

9325972.jpg

'OLAYI HATIRLAMIYORUM'

Kızının vücudunda darp izleri olduğu için doktorun durumu emniyete bildirdiğini söyleyen Yılmaz, Ahmet Hasan T.'nin olayın ardından 1 gece nezarette yattığını belirterek "Ertesi gün polisler, olay yeri tespiti yapmak istiyor. 3 saat boyunca polisleri gezdirerek 'olayın şokuyla hatırlamıyorum' diyor. Şahıs hakkında şikayette bulunduğumuzda uyuşturucudan 2 adet suç dosyası olduğunu öğrendik" diye konuştu.

Şahsın serbest bırakılmasına tepki gösteren anne Yılmaz, "Elleri kolları salık bir şekilde dolaşıyor şu anda suçlu. Ben bir an önce adaletin yerini bulmasını istiyorum. Şahsın bir an önce yakalanıp tutuklanıp gereken cezasının verilmesini istiyorum." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN