İstanbul'un en ucuz baklavası orada satılıyor! Kapıda kuyruk hiç bitmiyor: Kilosu 84 TL'den taze taze bitiyor

İstanbul'un en ucuz baklavası orada satılıyor! Kapıda kuyruk hiç bitmiyor:  Kilosu 84 TL'den taze taze bitiyor

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala milyonlarca vatandaş baklava fiyatlarını araştırmaya başladı. İstanbul’un en ucuz baklavacısı ise şimdiden rağbet görüyor. Kilosu 84 liradan resmen kapıda kuyruğa neden oldu. İşte detaylar…

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ülkenin en önemli gündemlerinden biri baklava fiyatları oldu. Vatandaşlar şeker ve tatlı alışverişine çıkarken bazı yerlerde uzun uzun kuyruklar dikkat çekti. Özellikle de İstanbul’daki o tatlıcı fiyatlarıyla görenleri şaşırtırken bazı vatandaşlar neredeyse 1 saat kuyrukta sıra bekledi.

yeni-proje-5.jpg

UCUZ BAKLAVANIN UZUN KUYRUĞU

Her ilimizde olduğu gibi İstanbul’da da Ramazan Bayramı öncesi tatlıcılarda baklava kuyrukları oluşmaya başladı. İstanbul Şirinevler’de ise ucuza baklava almak isteyen vatandaşlar 1 saat boyunca sırada bekledi. Söz konusu bu yerde cevizli baklavanın kilosu 84 lira iken, fıstıklı baklavanın kilosu ise 155 lira olmasıyla dikkat çekti.

yeni-proje-6.jpg

“PİYASAYA GÖRE UYGUN”

Ucuz baklava almak için bekleyen Zeki Ateş, “Baklava alabilmek için 1,5 saat oldu hala bekliyoruz. Fiyatları piyasaya göre uygun olduğundan dolayı biz de buradan alıyoruz” diye konuştu.

Baklava sırasında bekleyen Mehmet Aslantaş, “Ben de 1 saattir sırada bekliyorum. Fiyatlar dışarıya göre gerçekten çok uygun. Dışarıda satılan baklavanın 3’te biri fiyatına burada baklava satılıyor. Cevizli baklavanın kilosu piyasada 300 TL’den aşağı yok. Burada kilosu 84 TL, burada beklemeye değiyor” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN