İstanbul'da fırtına ölüm getirdi! Motokuryenin üzerine aydınlatma direği devrildi: O genç yaşamını yitirdi

İstanbul'da fırtına ölüm getirdi! Motokuryenin üzerine aydınlatma direği devrildi: O genç yaşamını yitirdi

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına ölüm getirdi! Motosikletli kuryenin üzerine aydınlatma direği devrildi! Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan gencin ölüm haberi geldi...

Olay, Kağıthane'nin 4. Levent semti Emniyetevler Mahallesi'nde, gece Çarşamba gecesi saat 01.30 sularında meydana geldi. Şiddetli yağış ve fırtınanın etkili olduğu gece, 20 yaşındaki Muhammed Ela, cadde üzerindeki aydınlatma direğinin yanında durdu.

FIRTINAYLA BİRLİKTE DİREK DEVRİLDİ

aw087578-08.jpg

Bir süre sonra fırtınanın şiddetiyle yerinden sökülen direk, genç kuryenin üzerine devrildi. Bu trajik olay sonucunda ağır yaralanan kurye, olay yerine çağrılan sağlık, itfaiye ve polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle Sarıyer Seyrantepe semtindeki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KURYE YAŞAMINI YİTİRDİ

aw087578-10-1.jpg

Ancak genç kurye, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN