İstanbul'da liselilerin kavgası kanlı bitti

İstanbul'da liselilerin kavgası kanlı bitti

İstanbul Avcılar'da liseli öğrenciler arasında bilinmeyen bir sebeple bıçaklı kavga çıktı. 2 lise öğrencisi yaralandı. Yaralı öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay, Avcılar Cihangir Mahallesi'nde meydana geldi. Lise öğrencisi M.Ç. (16) ile U.A. (16) sokakta bilinmeyen bir nedenle bıçaklı kavga çıktı. U.A. göğüs ve sırtından aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanırken, M.Ç. kol ve göğsünden aldığı darbelerle yaralandı.

Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

M.Ç. ilk ifadesinde U.A.'nın kendisine bıçakla saldırması üzerine bıçağı elinden alarak karşılık verdiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN