İstanbul'da Mahzen-10 operasyonu: Uyuşturucu ticareti yapan örgüt çökertildi

İstanbul'da Mahzen-10 operasyonu: Uyuşturucu ticareti yapan örgüt çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen 'Mahzen-10' operasyonlarında uyuşturucu madde ticareti yapan organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya, İstanbul'da jandarma ekipleri tarafından "Mahzen-10" operasyonlarında elebaşı Murat Özünlü olan ve uyuşturucu madde ticareti yapan organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 39 şüpheli yakalanırken Yerlikaya, paylaşımında "Organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlar sonucu 63 adet ruhsatsız tabanca, 48 adet ruhsatsız av tüfeği, 10 kg metamfetamin, 13 kg skunk, çok miktarda uyuşturucu hap ile muhtelif miktarda bonzai ve kubar esrara el konuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN