İstanbul’da toplu taşıma kullananları ilgilendiriyor! İETT duyurdu: O tarihe kadar herkes ücretsiz binecek

İstanbul’da toplu taşıma kullananları ilgilendiriyor! İETT duyurdu: O tarihe kadar  herkes ücretsiz binecek

İstanbul'da yaşayan milyonlara açıklama İETT'den geldi. O hatları kullanan yolcular için ücretsiz seferler başladı. O tarihe kadar geçerli olacak. İşte İstanbul toplu taşıma da son gelişmeler…

Metro İstanbul, Kabataş-Bağcılar tramvay hattı üzerinde gerçekleştirilen bakım çalışmaları nedeniyle seferlerin iptal edildiğini duyurdu. 21-28 Aralık 2023 tarihleri arasında Kabataş-Güngören istasyonları arasında gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında bir hafta hattın kullanılamayacağı belirtildi. İşte İstanbul toplu taşıma da son gelişmeler…

BİR HAFTA DEVAM EDECEK

Seferlerin 21-28 Aralık 2023 tarihleri arasında saat 23.00'ten sonra bakım çalışmaları sonuna kadar bir hafta süreyle kapalı olacağı bildirildi. Kabataş- Güngören hatları arasında alternatif yollarla sağlanacak.

kabatas-gungoren-tramvay-hatti.jpg

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Metro İstanbul sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte İETT otobüslerinin ücretsiz hizmet verileceği açıklandı. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

"T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattımızda, hat bakım çalışmaları nedeniyle seferlerimiz 21-28 Aralık tarihleri arasında saat 23.00'ten işletme bitimine kadar Kabataş-Güngören istasyonları arasında yapılacaktır. Güngören-Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir."

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında seferler 00.00'da sona eriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN