İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Boğaz trafiğine kötü hava engeli: Çift yönlü olarak kapatıldı

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Boğaz trafiğine kötü hava engeli: Çift yönlü olarak kapatıldı

İstanbul’da yaşayanlar dikkat! Hava koşulları boğaz trafiğini olumsuz etkiledi! Boğaz trafiğine kötü hava engeli! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü duyurdu! Çift yönlü olarak kapatıldı...

İstanbul’da devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle Boğaz trafiği olumsuz etkilendi. İstanbul Boğazı'nda çift yönlü ve geçici olarak gemi trafiği askıya alındı.

GEMİ TRAFİĞİ DURDURULDU

bogaz-trafige-acildi-mi.webp

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 17.50 itibarıyla olumsuz hava koşulları sebebiyle gemi trafiği geçici olarak durduruldu.

FIRTINA VE YAĞIŞ BEKLENİYOR

bogaz-trafige-acildi-mi-1.webp

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından akşam saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek olan İstanbul genelinde fırtınanın etkili olmasının beklendiğini duyuruldu .

İSTANBUL’A SARI KODLU UYARI VERİLDİ

Şehirde saat 22.00'den yarın sabah 10.00'a kadar fırtına ve yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise İstanbul dahil 23 ili sarı kodla uyardı. Meteorolojiden edinilen bilgilere göre Marmara ve Ege bölgelerinde şiddetli fırtına yarın akşam saatlerinden ertesi güne kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN