İstanbulkart artık minibüslerde de kullanılacak! O ilçede resmen başladı

İstanbulkart artık minibüslerde de kullanılacak! O ilçede resmen başladı

Metro, Meteobüs, tramvay, vapur derken İstanbulkart artık o toplu taşıma araçlarında da geçerli olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, müjdeyi verdi. Artık nakit para taşımıza gerek kalmadı. İşte detaylar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy’de bir yeniliğe imza attı. Şehrin popüler ulaşım araçlarından minibüslerde artık İstanbulkart kullanılarak ödeme yapılabilecek. Bu uygulama ilk olarak pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy’de hayata geçirildi.

img-4352.jpeg

Belediyenin sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, “Arnavutköy’de minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattık” ifadelerine yer verildi. Yeni uygulamanın yolcular tarafından memnuniyetle karşılandığı belirtilirken, vatandaşlar artık minibüs seyahatlerinde nakit para taşıma derdinden kurtuldu.

img-4356.jpeg

İstanbulkart ile ödeme sisteminin minibüslerde uygulanması, şehir içi ulaşımın daha modern ve pratik bir hale gelmesine olanak sağlıyor. Pilot bölge Arnavutköy’deki başarılı sonuçların ardından, uygulamanın İstanbul’un diğer bölgelerinde de genişletilmesi bekleniyor. Bu sayede İstanbul’da ulaşım daha kolay ve erişilebilir hale gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN