İstanbulkart kullanıcılarına %10 iade hakkı! İBB duyurdu: Ay sonuna kadar geçerli olacak

İstanbulkart kullanıcılarına %10 iade hakkı! İBB duyurdu: Ay sonuna kadar geçerli olacak

İstanbulkart kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. İstanbul'da yaşayan ve hemen hemen herkesin kullandığı İstanbulkart kullanıcılarına %10 iade hakkı tanınıyor. O alışverişlerinizde çok alıp az ödeyebilirsiniz. İşte tüm detaylar…

İBB tarafından yapılan duyurular yakından takip ediliyor. İstanbul'da yaşayan ve İstanbul kart sahibi olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Istanbulluların cebini düşünen İBB özel avantajlar sunan bir kampanya düzenledi. İstanbulkart yalnızca ulaşımda değil alışverişte de kullanılabilmektedir. Hakmar ve Hakmar Express marketlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında İstanbulkart ile yapılan tek seferde 200 TL ve üzeri ödemelerde %10 nakit iade fırsatı sunuluyor. Ay sonuna kadar geçerli olacak kampanya detayları belli oldu. İşte tüm detaylar…

İSTANBULKART KAMPANYASI

İstanbul'da milyonlarca vatandaşın kullandığı İstanbulkart, yeni kampanyalarla vatandaşın yüzünü güldürüyor. İstanbulkart ile yapılacak alışverişlerde geçerli olacak indirim kampanyası detayları belli. Kampanya katılım koşulları şu şekildedir:

Hakmar ve Hakmar Express marketlerinde İstanbulkart ile 200 TL ve üzeri ödemelerde %10 nakit iade edilecek.

istanbulkart-hakmar.jpg

Kampanyaya her kullanıcı yalnızca bir kez katılabilmektedir.

Her kullanıcının Hakmar ve Hakmar Ekspress için alabileceği maksimum ödül tutarı kampanya süresi boyunca 100 TL'dir.

Kazanılan ödül yapılan işlemin ertesi günü İstanbukart’a talimat olarak yüklenir.

Yapılan işlemin gün içerisinde iptal edilmesi durumunda kampanya geçersiz sayılıyor.

istanbulkart-2.jpg

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyadan yararlanmak isteyen İstanbulkart sahipleri kişiselleştirilmiş ve en az bir ticari elektronik ileti iznine sahip olması gerekmektedir.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart mobil uygulamasından veya https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresi üzerindeki profilden lenmektedir.

Kazanılan ödül, İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi veya SMS olarak bildirilecek.

Ödül, nakit olarak talep edilemez.

Kampanya kapsamında oluşabilecek sistemsel gecikmeler durumunda ödül yüklemeleri en kısa süre içerisinde karta tanımlanır.

İstanbulkart kampanya detaylarını öğrenmek isteyen vatandaşlar bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden öğrenebilir.

istanbulkart-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN