İstanbulkart'ı olanlar dikkat! Son tarih 31 Aralık

İstanbulkart'ı olanlar dikkat! Son tarih 31 Aralık

31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla anonim tüm İstanbulkart’ların kullanımına son verilecek. O tarihten önce İstanbulkart sahiplerinin kişiselleştirme yapması gerekiyor. Bu işlem İstanbulkart Mobil uygulaması veya web adresinden kayıt olunarak yapılıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bugün İstanbul'da toplu ulaşım ücretsiz olarak kullanılabilecek. Ancak bu haktan yararlanabilmek için 'İstanbulkart'ların kişiselleştirilmesi gerekiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamayla, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz ulaşımdan faydalanmak için İstanbulkart'ını kişiselleştirmeyi unutma. Resmi tatillerde ve bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkı başta olmak üzere birçok olanak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ta" uyarısı yapıldı.

31 ARALIK'TA TÜM ANONİMLERE SON

31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla anonim tüm İstanbulkart’ların kullanımına son verilecek. İstanbul'da ekim ayı itibarıyla resmi tatillerde ve bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkından sadece kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri faydalanabilecek.

Kişiselleştirmeyi yapmak için İstanbulkart Mobil uygulaması veya web adresinden kayıt olunabiliyor. İstanbulkart kişiselleştirme işlemi resmi adres üzerinden yapılabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN