İstanbulkart’tan Ramazan ayına özel geri ödeme kampanyası

İstanbulkart’tan Ramazan ayına özel geri ödeme kampanyası

İstanbul’un vazgeçilmez ödeme aracı İstanbulkart, Ramazan ayına özel başlattığı kampanya ile kullanıcılarına geri ödeme fırsatı sunuyor. İstanbul genelinde birçok alanda kullanım kolaylığı sağlayan İstanbulkart, bu kez seçkin marketlerde yapılacak alışverişler için cazip bir kampanya duyurdu.

Ramazan ayı boyunca geçerli olacak kampanya, İstanbulkart kullanıcılarını sevindirecek bir geri ödeme imkanı tanıyor. Belirlenen marketlerde yapılacak alışverişlerde, İstanbulkart sahipleri nakit iade fırsatından yararlanabilecekler.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Açıklanan kampanya detaylarına göre, CarrefourSA, A101, Bim, Migros, Şok ve Hakmar gibi katılımcı marketlerde, tek seferde 750 TL ve üzeri alışveriş yapan İstanbulkart kullanıcıları, ilk alışverişlerinde 75 TL, ikinci alışverişlerinde ise yine 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL’ye varan nakit iade kazanacaklar.

Bu özel kampanya, 9 Nisan’a kadar devam edecek ve kullanıcılar, kampanya süresince sadece ilk iki alışverişlerinde bu fırsattan yararlanabilecekler. Kampanyaya dahil olmayan sosyal kart sahipleri ise, alışveriş işlemlerinin iptali halinde kazandıkları ödülleri geri ödemek zorunda kalacaklar.

Kazanılan geri ödemeler, İstanbulkart’a otomatik olarak yüklenecek ve kullanıcılar bu ödemeleri, İstanbulkart’ın mobil uygulaması veya belirlenen noktalarda harcayabilecekler. Ancak, geri ödemelerin nakit olarak çekilmesi mümkün olmayacak.

İstanbulkart ile Ramazan alışverişleri daha avantajlı hale geliyor. Bu kampanya, kullanıcıların Ramazan ayındaki alışverişlerini daha ekonomik bir şekilde yapmalarını sağlayarak, İstanbulkart’ın sağladığı avantajları bir kez daha gözler önüne seriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN