İstanbullular bugün para ödemeyin, ücretsiz oldu! Binlerce kişi bugün bedavaya kullanacak

İstanbullular bugün para ödemeyin, ücretsiz oldu! Binlerce kişi bugün bedavaya kullanacak

İstanbul'da toplu taşıma kullanan vatandaşlar sevinçten havalara uçacak. Milyonları ilgilendiren açıklama ile birlikte herkes planını yapmaya başladı. Tamamen ücretsiz oldu herkes bedava kullanacak. İşte tüm detaylar…

İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü kutlanırken binlerce kişi toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Dini ve milli bayramlarda ücretsiz ulaşım imkanı tanınırken İstanbul'da bugün ulaşımın ücretsiz olup olmadığı konusu araştırılmaya başladı. 29 Mayıs 1453'te fethi yapılan İstanbul'un 571. yıl dönümü nedeniyle toplu taşımadan sevindiren haber geldi.

FETİH KUTLAMALARI YAPILACAK MI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi fethin yıl dönümü için bir dizi etkinlik planlamasında bulundu. Maltepe etkinlik alanında yapılacak kutlamalar ve konserler doğrultusunda Sena Şener ve Haluk Levent gibi ünlü isimler sahnede yerini alacak. Konser sonrasında mehteran gösterisi sahnelenirken binlerce kişide coşkuyu yaşayacak.

istanbul-toplu-tasima.jpg

İSTANBUL'DA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK MI?

İBB tarafından yapılan açıklama doğrultusunda otobüs, metro, metrobüs, vapur gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz sefer düzenleyeceği belirtildi. Bugün toplu taşımayı kullanmak isteyen binlerce kişi ücretsiz ulaşımı tadını çıkaracak. İBB tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

"29 Mayıs Çarşamba günü İstanbul’un Fethi dolayısıyla toplu ulaşım ücretsiz olacaktır. Kişiselleştirilmiş İstanbulkartınız ile ücretsiz ulaşımdan faydalanabilirsiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN