İstanbullular dikkat, kış üzerinize doğru geliyor! Sıcaklıklar aniden düşecek… O tarihe dikkat yaza veda etme zamanı

İstanbullular dikkat, kış üzerinize doğru geliyor! Sıcaklıklar aniden düşecek… O tarihe dikkat yaza veda etme zamanı

Aşırı sıcak günleri geride bırakmak için gün sayanlar müjde! Özellikle de İstanbullulara ayrı uyarı geçildi. Kış resmen İstanbul’un üzerine doğru geliyor… Sıcaklıklar aniden düşecek üstelik tarih bile verildi. Tam o gün yaza veda ediyoruz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu yıl son zamanların en sıcak mevsimini yaşadık. Özellikle de temmuz ve ağustos aylarında resmen sıcaklık rekorları kırıldı. Bazı illerimizde termometreler inanılmaz seviyelere yükseldi. Milyonlarca insan sıcaklardan doğrudan etkilenirken artık sonbahar için gün saymaya başladı. Meteoroloji uzmanından ise soğuk havalara ilişkin yeni bir açıklama geldi. İşte meteoroloji uzmanından yeni açıklamalar…

SONBAHAR O TARİHTE GELİYOR

Sosyal medya üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Hava Forum sayfası sonbaharın müjdesini verdi. Yaptığı son paylaşımda İstanbul için ayrı bir uyarı yapan sayfa, perşembeden itibaren hava sıcaklıklarının düşeceğini belirtti.

4.jpg

Gündüz sıcaklıklarının 23-25 derecelere, gece sıcaklıklarının ise 15-17 derecelerde sabitleneceğini ifade eden sayfa, poyraz rüzgarlarının geceleri etkili olacağını ifade etti. Hava Forum sayfası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul'da perşembeden itibaren sonbahar başlıyor. Gündüz sıcaklıkları 23-25, gece sıcaklıkları ise 15-17 derecelere sabitleniyor. Poyraz rüzgarı geceleri üşütecek. İstanbul için 2023 yazına güle güle deme vakti...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN