İstanbullular dikkatli olsun! Akşam saatlerinde başlıyor: Son pişmanlık fayda etmeyecek

İstanbullular dikkatli olsun! Akşam saatlerinde başlıyor: Son pişmanlık fayda etmeyecek

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi. Uzun bir süredir serin havaların gözünü gözleyen vatandaşlar derin bir oh çekiyor. Eylül ayı serinliğiyle birlikte geldi. Akşam saatlerinde başlayacak. İşte tüm detaylar…

Eylül ayı ile birlikte sıcak havadan bunalan vatandaşların da yüzü gülmeye başladı. İstanbul'da hem sıcak hava hem de nem vatandaşları bunaltırken akşam saatleri itibariyle esintinin etkisini göstereceği belirtildi. Hava Forum tüm İstanbulluları sevindiren açıklamayı yaptı. Şortla çıkan donacak. İşte tüm detaylar…

HASTA OLDUM DEMEYİN


Türkiye uzun sürede sıcak havaların etkisi ile yanıp tutuşurken vatandaş da serin havaların yolunu gözler oldu. İstanbul'da akşam saatlerinde poyraz esintisi olacağı bildirildi. Akşam saatlerinde dışarıya şortla çıkan çıktığına pişman olacak. Vatandaşların üşümemek için birazcık daha kalın giyinmesi gerektiği bildirilirken erin havaları bekleyen binlerce İstanbullu da sevinçten havalara uçuyor. Hava Forum Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte herkes sevinçten havalara uçtu. Yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:


“İstanbullular poyrazımız geldi, hoş geldi... Bu akşamdan itibaren sahilde şortla dolaşan üşüyebilir. Üşüdüm demeyi özleyenlere duyurulur…”

ruzgar-esinti.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN