İstanbullular rahat bir nefes alacak! Meteoroloji uzmanı o tarihi işaret ederek duyurdu! 30 derece…

İstanbullular rahat bir nefes alacak! Meteoroloji uzmanı o tarihi işaret ederek duyurdu! 30 derece…

İstanbul sonunda rahat bir nefes alacak. Meteoroloji uzmanı o günü işaret ederek müjdeyi verdi. Sıcaklıklar sonunda istenilen seviyeye ulaşıyor. İşte tüm detaylar…

Türkiye'yi kasıp kavuran sıcaklıklar vatandaşın da canına tak etti. Özellikle İstanbul'daki nem nedeniyle nefes alamayan vatandaşların sonunda yüzü gülecek. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile herkesi sevindirdi. O tarihi işaret eden uzman isim sıcaklıkların da 30 derecenin altına düşeceğini söyledi. İşte tüm detaylar…


KAVURUCU SICAKLAR SONA ERİYOR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile İstanbullulara müjdeyi verdi. Önümüzdeki cumartesi gününden itibaren sıcaklıkların 30 derece altına düşeceğini belirten uzman isim, sıcaklıkların 25-27 derece arasında seyredeceğini aktardı. Son 15 gündür rüzgarın etkisiyle vatandaşın rahatladığını aktaran uzman isim, sıcaklıkların düşüşü ile birlikte rüzgara bile gerek kalmayacağının altını çizdi. Kerem Ökten paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


“İstanbul'da önümüzdeki Cumartesi gününden itibaren 30 derecelerin altına düşüyoruz. Yağışlar da başlıyor. Artık sıcaklıklar 25 - 27 derece arasında seyredecek. Açıkçası son 15 gündür rüzgarların da katkısıyla rahatlamıştık. Artık rüzgara da pek gerek kalmayacak…”


yagislar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN