İstanbulluya hayırlı olsun! O hizmet artık yüzde 50 indirimli

İstanbulluya hayırlı olsun! O hizmet artık yüzde 50 indirimli

İstanbulkart, İstanbullu vatandaşlara yönelik bir kampanya duyurusu yaptı. Bu kampanya ile İstanbulkart kullanıcıları, toplu taşıma araçlarından market alışverişlerine ve otopark kullanımlarına kadar geniş bir kullanım alanında yüzde 50 indirim avantajından yararlanabilecekler.

Kampanya, belirli İSPARK P+D otoparklarında geçerli olacak ve kullanıcıların araçlarını park ettikten sonra toplu taşıma ile yolculuk yapmaları durumunda otopark ücretlerinde %50 indirim sağlayacak.

Kampanyadan faydalanmak için kullanıcıların İstanbulkart Mobil uygulamasına araç plakalarını eklemeleri ve otopark ödemelerini İstanbulkart ile yapmaları gerekmektedir.

img-5071-001.jpeg

İndirimden yararlanabilmek için, kullanıcıların otopark ödemesini yapmadan önce 24 saat içinde toplu taşıma kullanmış olmaları ve park edilen saat ile otopark ödemesi yapılan saat arasında 24 saatten fazla zaman geçmemiş olması şartı bulunmaktadır.

Kampanya kapsamında indirim uygulanan otoparklar arasında Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı, Feshane PD Açık Otoparkı, Merter Metro PD Açık Otoparkı gibi İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yer alan otoparklar bulunmaktadır. Kampanya, 19 Mart 2024’ten itibaren 31 Aralık 2024’e kadar geçerli olacak.

Kampanyaya katılım için kullanıcıların İstanbulkart Mobil uygulamasında veya İstanbulkart’ın resmi websitesinde yer alan profil sayfalarında gerekli ayarlamaları yapmaları, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini onaylamaları gerekmektedir. Ayrıca, kampanyadan faydalanabilmek için plaka ekleme işleminin ve ticari elektronik iletişim izinlerinin kampanya süresince aktif olması zorunludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN