İstanbul'u yakacağız demişlerdi kendileri yandı! Hak ettikleri cevabı öyle bir aldılar ki...

İstanbul'u yakacağız demişlerdi kendileri yandı! Hak ettikleri cevabı öyle bir aldılar ki...

İstanbul'un Ümraniye bölgesinde bir düğün konvoyunun yolu kapatarak drift yapması büyük tepki topladı. "İstanbul'u yakmaya geldik" mesajıyla sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası emniyet ekipleri harekete geçti...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nin yaptığı incelemeler sonucunda, olayın 2 Eylül tarihinde TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde gerçekleştiği belirlendi. Konvoydaki araçların plakalarına ulaşılarak araçları kullanan kişilerin kimlikleri tespit edildi.

1.jpg

AĞIR CEZALAR KESİLDİ

Yolun trafiğe kapatılarak drift yapılmasından dolayı sürücü B.G'ye Karayolları Trafik Kanunu gereği 31 bin 296 lira ceza kesildi. Sürücü belgesine 60 gün süreyle el konuldu ve B.G'nin kullandğı araç trafikten men edildi. Ayrıca konvoyda trafiği tehlikeye düşürdüğü belirlenen 14 sürücüye de 1308'er lira ceza uygulandı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, 12 sürücünün trafiği tehlikeye düşürdüğü anlaşıldı. Olayla ilgili tüm detaylar inceleniyor ve konuyla ilgili resmi bir açıklama bekleniyor.

2-001.jpg

Bu olay, sosyal medyada büyük tepki topladı ve birçok kullanıcı trafikteki kurallara ve emniyete daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN