İstanbul’un en ucuz ilçeleri belli oldu! Herkes burada yaşamak isteyecek

İstanbul’un en ucuz ilçeleri belli oldu! Herkes burada yaşamak isteyecek

İstanbul'a yerleşme planı olanların öncelikle bu habere bakması gerekiyor. İstanbul'un en ucuz 3 ilçesi belli oldu. Burada yaşamak daha kolay olacak. İşte İstanbul'un en ucuz ilçeleri…

İstanbul'da yaşamayı düşünenler ya da planlama yapanlar için en önemli konuların başında konut fiyatları gelmektedir. İstanbul'un en ucuz ilçeleri belli oldu. Konut arayışında olanlar en uygun konut fiyatlarını araştırırken mutlaka bu 3 ilçeye göz atması gerekiyor. İşte İstanbul'un en ucuz ilçeleri…

İSTANBUL'UN EN UCUZ İLÇELERİ

Türkiye'deki en pahalı şehirler arasında yer alan İstanbul’un en ucuz 3 ilçesi belli oldu. Anadolu yakasında yer alan bu ilçeler ön plana çıkarken yeniden planlama yapanlar özellikle Tuzla, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerini tercih ediyor. Bu 3 ilçenin en temel özelliği ise merkeze uzak olsa dahi raylı sistemler ile kolay bir ulaşıma sahip olmasıdır. 3 ilçe arasında en avantajlı ilçe ise Tuzla oluyor.

tuzla-1.jpg

TUZLA

İstanbul'un önemli ilçelerine direkt bağlanan Tuzla, Marmaray ile kolay bir ulaşım sunuyor. İstanbul'un diğer ilçelerine oranına daha ekonomik olan Tuzla, en ucuz 3 ilçe arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra sanayi ve konut imkanı açısından da daha elverişli seçenekler sunmaktadır.

sancaktepe.jpg

SANCAKTEPE

Anadolu Yakası'nda bulunan Sancaktepe ilçesi, İstanbul'un en ucuz 3 ilçesinden biri olarak biliniyor. Bu ilçenin tercih edilmesinin en önemli sebebi ekonomik kaynakların daha ulaşılabilir olmasıdır. Hem kira hem de konut fiyatları açısından diğer ilçelere oranla daha uygun fiyat seçeneği sunuyor.

sultanbeyli-1.jpg​​​​​​​

SULTANBEYLİ

Metro hattı bulunan ilçelerden biri olarak karşımıza çıkan Sultanbeyli bu özelliği ile avantajlı bir konumda yer alıyor. İstanbul'daki diğer ilçeleri oranları düşük bütçe ile ev kiralama seçeneği sunan Sultanbeyli, İstanbul'un en ucuz 3 ilçesinden biridir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN