İstanbul'un göbeğinde 'pes' dedirten hırsızlık: Havalandırma boşluğundan girip kuyumcuyu soydular

İstanbul Bahçelievler'de 3 katlı bir binada bulunan kuyumcu dükkanı hırsızların hedefi oldu. Gece saatlerinde içeri giren hırsızlar, dükkana girmek için adeta fare gibi havalandırmadan geçerek tavanı deldi. Hırsızlar, tavan kısmını kırdıktan sonra ulaştıkları kasayı kırarak altın ve paraları çalarak kaçtı. Dükkan sahibi zararının büyük olduğunu öne sürdü.

Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde gece saatlerinde gerçekleşen bir soygun, adeta filmleri aratmadı. Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katındaki kuyumcuya giren hırsızlar, havalandırma boşluğundan binaya sızarak kasadaki altın ve paraları çaldı.

yeni-proje.jpg

Olay, gece saatlerinde yaşandı. Hırsızlar, binanın arka tarafında bulunan havalandırma kısmından bodrum katına girdi. Bodrumdan kuyumcunun kasasının bulunduğu kata ulaşan hırsızlar, kırıcı aletler kullanarak tavanı delip kasaya erişti. Kasayı kırarak içindeki altın ve paraları çalan hırsızlar, izlerini kaybettirdi.

yeni-proje-1-001.jpg

Sabah dükkana gelen iş yeri sahibi, içerideki tozları fark ederek kasaya yöneldi ve kasanın kırıldığını görünce hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, soygunla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

yeni-proje-2.jpg

Ekiplerin şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor. Kuyumcu sahibi ise maddi zararının büyük olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN