İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma kamerada: Önce biber gazı sonra silah...

İstanbul'da dün bir pazar yerinde biber gazı sıkma tartışması sonrası çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Olayda uzun namlulu silahla ateş açıp iki kişinin ölmesine sebep olan şüphelinin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı.

Dün Fatih ilçesi Katip Kasım Mahallesi'nde kurulan pazarda bir şahıs kontrolsüz bir şekilde etrafa biber gazı sıkmıştı. Olayın yaşandığı sokakta esnaf olan Beşir A. ve Harun K, müşterilerinin rahatsız olduğu gerekçesiyle duruma tepki göstermişti.

Tartışmanın ardından akşam saatlerinde tekrar olay yerine gelen şüpheli, Beşir A. ve Harun K.’ya silahla ateş açmıştı. Esnafın da silahla karşılık vermesi üzerine silahlı kavga yaşanmıştı.

İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşanan çatışmada Beşir A. ve Harun K. kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken, çevredeki 4 kişi de hafif şekilde yaralandı. Olaya karışan 3 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

ÇATIŞMA ANI KAMERADA

Öte yandan sokak ortasında yaşanan çatışmanın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde, elinde uzun namlulu silah olan bir kişinin ateş açtığı ve karşı tarafın da ateşle karşılık verdiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN