'İşte Benim Stilim' yarışmacısı ABD'de ölü bulundu

'İşte Benim Stilim' yarışmacısı ABD'de ölü bulundu

"İşte Benim Stilim" yarışmasıyla hafızalara kazınan Yağmur Taktaş, ABD'de hayatını kaybetti. Taktaş'ın cenazesi, gözyaşları eşliğinde Adana'da son yolculuğuna uğurlandı. Taktaş'ın ölümünün nedeni ve cinayet şüphesi araştırılıyor.

ABD'de yaşayan ve "İşte Benim Stilim" isimli televizyon yarışmasıyla tanınan 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, evinde ölü bulundu.

Taktaş'ın cansız bedeni, önceki gün hava yoluyla getirildiği Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılan Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla ABD vatandaşı Türk sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi oldu.

Ailenin iddiasına göre, Taktaş daha önce darp edilmiş ve dalağını kaybetmişti.

Yağmur Taktaş'ın vefatının ardından Instagram hesabındaki tüm gönderilerin silindiği ve profil resminin "Şeytan" filmindeki "Regan MacNeil" karakterinin görseliyle değiştirildiği görüldü. Değişikliğin kim tarafından ve ne zaman yapıldığı ise bilinmiyor.

Taktaş'ın ölümünün nedeni ve cinayet şüphesi araştırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN