İYİ Parti'den grup kararı: Adayımız Kılıçdaroğlu

İYİ Parti'den grup kararı: Adayımız Kılıçdaroğlu

Seçimlere iki ay kala adaylık başvuruları da hızlandı. CHP'nin ardından İYİ Parti de bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı göstermek için grup kararı aldı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 14 Mayıs seçimlerine yönelik açıkladığı seçim takvimi işlemeye başladı. Cumhurbaşkanı adaylığı için seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerin, YSK başvuru süresi dün sona erdi.

Siyasi partilerce cumhurbaşkanı adaylığı için yapılacak başvuru süresi ise 23 Mart saat 17.00'de dolacak. Partiler, aday gösterecekleri isimler için grup kararı alıyor.

İYİ PARTİ 'KILIÇDAROĞLU' DEDİ

İYİ Parti bugün 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için grup kararı aldı.

Toplantı sonrası konuşan İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda grup kararı almıştır ve bu sürecin gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Öndeki gün de CHP de Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmesi için grup kararı almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN