İYİ Parti vekil listesini saat 14.00'te verecek

İYİ Parti vekil listesini saat 14.00'te verecek

Milletvekili adaylarının Yüksek Seçim Kurulu’na verilmesi için son gün bugün. İYİ Parti'nin 28. dönem milletvekilleri aday listesinin bugün saat 14.00'te YSK'ye verileceği duyuruldu.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçime sayılı günler kalırken siyasi partilerin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunmaları için tanınan süre bugün saat 17.00'de sona erecek.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan yarışacak. Partilerin kritik seçimlerle ile ilgili hazırlıkları tamamlanmak üzere.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, partinin milletvekilleri aday listesini bugün saat 14.00'te Yüksek Seçim Kurulu'na sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN