İYİ Parti yarın bir adayını daha açıklayacak

İYİ Parti yarın bir adayını daha açıklayacak

Yerel seçimlere hazırlıklar İYİ Parti'de kaldığı yerden devam ediyor. Parti aday tespit çalışmalarına hız verdi. 98 belediye başkan adayını duyuran İYİ Parti, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı da yarın kamuoyuyla paylaşılacak

31 Mart seçimlerine az bir zaman dilimi kalmışken, İYİ Parti bugüne kadar 5'i il, 3'ü büyükşehir olmak üzere 98 belediye başkanı adayı duyurdu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere "hür ve müstakil" girileceği yönündeki ifadesi sonrası aday belirleme çalışmalarına başlanmıştı.

Seçimlere yönelik olarak ilk olarak İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesinin ardından aday tespit çalışmalarına hız verildi.

TRABZON ADAYI YARIN AÇIKLANACAK

Akşener başkanlığında hafta başı yapılan Genel İdare Kurulu toplantısında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçimde işbirliği teklifinin reddedilmesi ve "Seçime 81 il 922 ilçede kendi adaylarımızla girelim" kararının yinelenmesinin ardından İYİ Parti adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Akşener, yarın partisinin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN