İYİ Parti'de hareketli saatler: Akşener'den kurmaylarıyla seçim toplantısı

İYİ Parti'de hareketli saatler: Akşener'den kurmaylarıyla seçim toplantısı

28 Mayıs'ta cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına giden Türkiye, tercihini Erdoğan'dan yana yaptı. İYİ Parti Başkanlık Divanı, sandıktan çıkan milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını masaya yatıracak ve partinin 24-25 Haziran'da yapılacak 3. Olağan Kurultayına hazırlık çalışmalarını ele alacak.

Millet İttifakı ortakların dan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında genel merkez ek binada düzenlenen toplantıda, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi ile 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları değerlendirilecek.

Toplantıda ayrıca partinin, 24-25 Haziran'da yapılacak Genel Başkan ve Genel İdare Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin seçileceği ve tüzük değişikliğinin yapılacağı 3. Olağan Kurultaya hazırlık çalışmaları ele alınacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN