İYİ Parti'de istifalar sürüyor

İYİ Parti'de istifalar sürüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan istifa etmesini talep etti. İstifa talebini sosyal medya üzerinden duyuran Özkan, kendi hür iradesiyle istifa ettiğini belirtti.

İYİ Parti'de istifalar sürüyor. İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Akşener'in talebi doğrultusunda istifa ettiğini duyurdu. Özkan partisinin yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapmamasını eleştiriyordu.

Sosyal medya hesabı üzerinden istifa talebinde bulunan İbrahim Özkan'ın paylaşımı şöyle:

“Genel Başkan Meral Akşenerin talebi doğrultusunda artık “Hür ve Müstakilim” İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum.”

'SOMUT BİR ÖNERİ GETİRİLİRSE...'

Özkan, katıldığı bir televizyon programında, “Genel İdare Kurulu’nun vermiş olduğu bir karar var. Bu karar nasıl değiştirilebilir. Ayetleri tefsirciler tartışabiliyor. Genel İdare Kurulu, Genel Başkana yetki verdi. Şuan böyle bir yetki yok. Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar bu süreç devam edebilir. Somut bir öneri getirilirse, Genel Başkan nezaketli bir insan. Genel kanaat işbirliği yapılması yönündedir” demişti.

İSTİFA EDEN İSİMLER

Eski İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Ankara Milletvekili Adnan Beker ve ve Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, Ağrı Milletvekili adayı ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Çağdaş Çelik partiden istifa edenler isimler arasındaydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN