İYİ Parti’de toplu istifa: İmamoğlu ile tam yol ileri diyoruz

İYİ Parti’de toplu istifa: İmamoğlu ile tam yol ileri diyoruz

İYİ Parti'de istifa furyası devam ediyor. İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar ve ilçe yönetiminde görev yapan partililer, yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu’nu destekleme kararı alarak partiden istifa ettiklerini duyurdu. Sosyal medya hesabından video paylaşan Bayraktar, “Ekrem İmamoğlu’yla tam yol ileri diyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlere “hür ve müstakil” şekilde girme kararı alan İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar ve ilçe yönetiminde görev yapan partililer, Ekrem İmamoğlu’na destek olacaklarını açıklayarak partiden istifa etti.

Erdinç Bayraktar istifa kararını sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla duyurdu. İYİ Parti kurulduğundan beri kendisine verilen her görevi yaptığını söyleyen Bayraktar, yerel seçimlerle ilgili de İstanbul ve Zeytinburnu’ndan işbirliği yapılmasını savunduğunu belirtti.

'KALBİM İMAMOĞLU'NA DESTEK VERİLMESİNDEN YANAYDI'

Bayraktar, arkasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafının olduğu makam koltuğunda şunları söyledi:

“Kalbim İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na tam destek verilmesinden yanaydı. Arkadaşlarımla yaptığım istişarelerden sonra 15 Şubat günü ilçe başkanı olarak birçok arkadaşımla beraber ilçe teşkilatındaki görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz. 2019’dan beri İstanbul daha iyi olsun diye gecesini ve gündüzünü İstanbul’a adamış, emekleri ve vizyonuyla İstanbul hatta tüm ülkede teveccüh bulmuş Sn. Ekrem İmamoğlu’na arkadaşlarımla kayıtsız şartsız arkadaşlarımızla özlenen Türkiye idealleri doğrultusunda destekleyeceğimizi ilan ediyoruz. Ekrem İmamoğlu’yla tam yol ileri diyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN