İYİ Parti'den Ağıralioğlu tepkisi: Seçimde isimlerin önemi yok, kimse milleti aptal yerine koymasın

İYİ Parti'den Ağıralioğlu tepkisi: Seçimde isimlerin önemi yok, kimse milleti aptal yerine koymasın

İYİ Parti Genel Yardımcısı Bahadır Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, altılı masadaki diğer partileri ve HDP’yi ağır suçlamalarla hedef alan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun istifası sonrası, "Bu seçimde isimlerin önemli yok, kimse milleti aptal yerine koymasın" dedi.

İYİ Parti Genel Yardımcısı Bahadır Erdem, Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun istifasının ardından sosyal medyadan sert bir açıklama yaptı.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, dün "gördüğü lüzum üzerine" İYİ Parti'den istifa etmesinin ardından yorumda bulunan Erdem, Twitter hesabından şu açıklamada bulundu:

"Bu seçimde isimlerin önemi yok. Onun için hiç kimse kendini kandırmasın. Mazeret aramasın. Milleti aptal yerine koymasın. Her kim ki tek adam rejiminin değişmesi için çalışmaz ve hakka, hukuka, adalete aykırı, vatana, millete, insana zarar veren bu düzenin devamına en ufacık bir katkı sağlar, değirmenine su taşırsa hesabını tarih önünde bir gün muhakkak verir. Bu seçim iyilikle kötülüğün seçimi işte o kadar. Bu da böyle biline."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN