İYİ Parti'den istifa eden Yılmaz'dan Akşener'e sert sözler: Kürsüde bir saat dedikodu yaptı

İYİ Parti'den istifa eden Yılmaz'dan Akşener'e sert sözler: Kürsüde bir saat dedikodu yaptı

İYİ Parti'de bazı eski parti yöneticilerinin istifasıyla gerilim oldukça yüksek. İstifa eden isimlerden biri olan Durmuş Yılmaz da, Akşener'in bugünkü grup konuşmasını eleştirdi. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kürsüye çıktı, bir saat dedikodu yaptı, hiçbir soruya yanıt vermeden kürsüden indi. Güven, güven, güven. Kaybedilmeye görsün, geri kazanılması çok zor" dedi.

İYİ Parti'de istifa ve gündeme gelen yolsuzluk iddialarıyla gerilim dolu günler yaşanıyor. Yerel seçim öncesi bazı eski parti yöneticilerinin istifasıyla sarsılan partiden ilk büyük ayrılık, eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti’nin eski genel başkan yardımcısı Durmuş Yılmaz'la gelmişti.

10 Kasım’da İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili ve eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Başkanı Durmuş Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in TBMM’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmayı eleştirdi.

''EKMEKSİZ KALMAYA RAZIYIM'

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ülke gündemindeki yakıcı sorulara yanıt vermek üzere kürsüye çıktı, bir saat dedikodu yaptı, hiçbir soruya yanıt vermeden kürsüden indi. Güven, güven, güven. Kaybedilmeye görsün, geri kazanılması çok zor. Ekmeksiz kalmaya razıyım, güven kaybetmeye değilim. Akıl/ahlak yol göster" ifadelerini kullandı.

8175387.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN