İYİ Partili Buğra Kavuncu, Fatih Akşener ile ilgili iddiaları yalanladı

İYİ Partili Buğra Kavuncu, Fatih Akşener ile ilgili iddiaları yalanladı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı. İYİ Partili Kavuncu, Fatih Akşener’in, sadece 14 Mayıs seçimleri öncesi parti kampanyasının iletişim çalışmalarına gönüllü destek sağladığını belirtti. Kavuncu, "Fatih Akşener dışarıdan bir bakış sağlamak amacıyla, parti kampanyasındaki görsel iletişim çalışmalarına destek sağladı. Diğer tüm iddialar gerçek dışıdır" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Fatih Akşener’in parti içerisinde resmi bir görevi bulunmamasına rağmen etkili bir isim olduğunu ve partinin iç ilişkilerine müdahale ettiğini iddia etmişti.

Buğra Kavuncu, yaptığı açıklamada, Fatih Akşener’e yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kavuncu, Twitter hesabında paylaştığı açıklamada şunları kaydetti:

“Son günlerde gündeme gelen ve birtakım mihraklar tarafından çarpıtılıp, artık partimize zarar verme amacını da güttüğü anlaşılan iddialar nedeniyle bir açıklama yapmalıyım. 11 Ocak 2023 tarihinde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından ‘Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı’ olarak atandım. Yani 14 Mayıs 2023'te gerçekleşecek seçimlere yönelik, partimizin kampanya yönetimini gerçekleştirdim.

Kampanyanın özellikle görsel iletişim süreci, partinin dinamiklerine daha hakim olmaları bakımından, kendileri de partili olan iç bir ekip tarafından yürütüldü. Fatih Akşener de bu süreçte, başka birçok gönüllümüz gibi tamamen gönüllü ve sadece dışarıdan bir bakış sağlamak amacıyla, kampanyadaki görsel iletişim çalışmalarına destek sağladı. Bunun haricinde, kendisiyle ilgili medyada yer alan bütün iddialar gerçek dışıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN