Özgür Özel, Meral Akşener’i ziyaret edecek

Özgür Özel, Meral Akşener’i ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i perşembe günü ziyaret edecek. Özel'in, dün yaptığı CHP Grup toplantısında 'dürüst belediyecilik' çağrısı yapması dikkat çekmişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in perşembe günü sabah saatlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmesi bekleniyor.

Özel, dün yaptığı CHP Grup toplantısı konuşmasında 'dürüst belediyecilik' çağrısı yaparak "Bu belediyeler sadece CHP’lilerin oyuyla kazanmadık. İstanbul’da İstanbul ittifakıyla Türkiye’nin diğer yerlilerinde Millet İttifakı ile kazandık. Ankara’yı peşkeş çekenler parsel parsel satanlar İstanbul’un üstünde helikopterle Katarlılara kupon arsa satanlar değil de dürüst insanlar yönetsin diye destek aldık. Bundan sonraki süreçte de siyasi partilerle işbirliğini konuşmaya, bütün Türkiye’yi dürüst namuslu ve çalışkan insanların yönettiği belediyeleri korumaya Türkiye’ye kazandırmak için büyük güç birliğine davet ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, yerel seçimlere tek başlarına çıkacaklarını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN