İYİ Partili Çıray'dan TFF'ye Altay-Altınordu maçı için dilekçe

İYİ Partili Çıray'dan TFF'ye Altay-Altınordu maçı için dilekçe

İYİ Partili Çıray, dilekçesinde iki takımın da hem İzmir şehrinin köklü kulüpleri olması, hem de olası "kısmi seyirci" uygulamasında salgın risklerini aza indirmek amacıyla, İstanbul Olimpiyat Stadı'nda yapılacağı duyurulan müsabakanın İzmir’e alınması talebini iletti.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Aytun Çıray, Süper Lig’e yükselmek için final oynayacak iki İzmir takımı, Altay ve Altınordu maçının İstanbul'dan İzmir'e alınması talebiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na dilekçe verdi.

Çıray, başvurusunda şöyle dedi:

"Süper lig yolculuğunda rakiplerini eleyerek finale çıkan iki İzmir takımımız Altay Spor Kulübü ve Altınordu Futbol Kulübü arasında oynanacak olan 26.05.2021 tarihli müsabakada, her iki takımın da İzmir altyapısından iki köklü kulüp olması ve müsabakada muhtemel kısmi seyirci uygulamasında Kovid-19 risklerinin en aza indirilmesi nedeniyle müsabakanın İzmir ilimizde oynatılması hususunda gereğinin yapılmasını rica eder saygılarımı sunarım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN