İYİ Parti'nin "Liderimizin İzinde Az Kaldı" eğitimlerinin yeni durağı Sivas

İYİ Parti'nin "Liderimizin İzinde Az Kaldı" eğitimlerinin yeni durağı Sivas

İYİ Parti'nin Sivas'ta düzenlediği "Liderimizin İzinde Az Kaldı" eğitimi sonrasında basın açıklaması yapan İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, partisini "sessiz çığlıkların sesi" diye tanımlayarak "Türk siyasetinde Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde yeni bir çağa adım atıyoruz, bu çağ aydınlanma çağı, bilim ve teknolojinin ışığında uygarlık çağı, huzur çağıdır" dedi.

ORHAN BAKIRCI/ERZURUM

İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığının düzenlediği "Liderimizin İzinde Az Kaldı" eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Siyaset Akademisi Başkanı Yüksel Korkmaz, Genel Başkan Danışmanları Orkun Özeller ve Hasan Sami Özvarinli’nin eğitim verdiği programın adresi Sivas oldu. Eğitim sonunda basın açıklaması yapan İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, devletin ve milletin bütünlüğüne değindi.

Karasu, şu ifadeleri kullandı:

"Partiler devlete ve millete hizmet etmek için birer araçtır. İYİ Parti'nin kuruluş felsefelerinden biri de Devlet-Ebed Müddet ülküsüdür, devletin bekası, ölümsüzlüğü ve kalıcılığıdır esas olan. Türk siyasetindeki çözümsüzlüğün doğal bir refleksi olarak İYİ Parti, ülkenin dört bir köşesinden yükselen sessiz çığlıkların sesi olarak doğmuştur.

'İKTİDAR, CUMHURİYETLE HESAPLAŞMAK İÇİN GELMİŞ GİBİ DAVRANIYOR'

Yaklaşık yirmi yıldır AK Parti iktidarının hakim olduğu ülkemizde, devletin kalıcılığı ve milletimizin geleceği tehlikeye düşmüştür. Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan fabrikalar da dahil olmak üzere hepsi satılmış, iktidar partisi Cumhuriyet ile adeta hesaplaşmak için gelmiş gibi harekat etmektedir. İYİ Parti olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de şu sözlerinden açıkça anlaşılacağı gibi; Uygarlık yolunda başarı yenileşmeye bağlıdır. Sosyal hayatta, iktisadi hayatta, ilim ve fen sahasında başarılı olmak için yegâne gelişme ve ilerleme yolu budur.

'SİYASETTE YENİ BİR ÇAĞ AÇMA MÜCADELESİ VERİYORUZ'

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde Türk siyasetinde yeni bir çağ açmak için mücadele veriyoruz, bu mücadele için kurulan İYİ Parti Siyaset Akademisi başkanlığını şehrimizde konuk ettik. Siyaset Akademisi Başkanımız Yüksel Korkmaz, Genel Başkan Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, Genel Başkan Danışmanı Orkun Özeller’i Cumhuriyet Şehri Sivas'ta konuk ettik. Yaklaşık beş saat süren eğitimin içeriği çok etkileyiciydi, etkin saha çalışması, aidiyet duygusu, kendimizi halka anlatma, iktisadi konularda seçmenin bilinçlendirilmesi, İYİ Parti'nin etkin saha çalışmalarından sonra, bölgelere özel hazırlanmış projeler ve uygulama yöntemleri hakkında bilimsel veriler ve sonuçları anlatıldı. Devleti yönetmeye talip bir partinin olmazsa olmazları, parti kimliğini temsil etmenin sorumluluğuna sahip bir yöneticinin kendisini nasıl yetiştireceği ve partinin kurumsal kimliğinin önemi gibi konularda akademisyenlerimiz tarafından aydınlatıldık.

Türk siyasetinde Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde yeni bir çağa adım atıyoruz, bu çağ aydınlanma çağı, bu çağ bilim ve teknolojinin ışığında uygarlık çağı, huzur çağıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN