CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger: Partimize karşı bir ön yargı söz konusu değil

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger: Partimize karşı bir ön yargı söz konusu değil

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Göreve geldiği günden itibaren CHP İl Teşkilatı'nda önemli çalışmalara imza atan Dülger, halkta partiye yönelik ön yargı olduğu iddialarını reddederek, "Uygun üslupla kendimizi ifade ettiğimizde bir önyargı olmadığını görüyoruz" dedi.

ORHAN BAKIRCI | ERZURUM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, il genelinde yaptıkları faaliyetler hakkında KARAR'ın sorularını yanıtladı.

CHP'nin Cumhuriyetin teminatı olduğunu ileri süren Dülger, "Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehrimizde her gün güçlenmeye devam ediyor. Göreve geldiğim günden beri esnaf gezileri ve ilçe gezilerine ara vermeden devam ediyoruz. Yıllardır söylendiği gibi partimize karşı bir ön yargı söz konusu değil. Uygun üslup ve ifadelerle kendimizi izah ettiğimizde herhangi bir önyargı olmadığına şahit oluyoruz." diye konuştu.

Kapısını çaldıkları her vatandaşın sıkıntılarına ortak olduklarını ve sorunları Genel Merkez'e ilettiklerini vurgulayan Dülger, "İlçe gezilerimize ara vermeden devam ediceğiz. Yıllardır kaderine terk edilmiş şehrimizin sesi olmak için çalışmalarımız gece gündüz demeden devam edecek" ifadesinde bulundu.

ERZURUM SAHİPSİZ DEĞİL

CHP'li Dülger açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Tarım ve hayvancılığın başkenti olan şehrimizde çiftçimiz kan ağlıyor. Dünyaya süt et ihracatı yapan şehrimiz dışarıya bağımlı hale geldi. 20 yıllık kötü yönetimin en büyük faturalarından biri de Erzurum’a kesilmiştir. Esnaf yüksek kira ve vergilerden muzdarip. Siftah açamayan esnafa faturalar da eklenince, kepenk kapatmak zorunda kalıyor. Özellikle genç işsizliğin tavan yaptığı şehrimizde beyin göçü kaçınılmaz olmuştur. Bizler tüm bu sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Erzurum sahipsiz değil. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her fırsatta bu sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getirecek ve takipçisi olacağız.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN