7 yıl önce tamamlanmıştı hayalet kasabaya döndü: Deprem konutu deprem olmadan yıkıldı

7 yıl önce tamamlanmıştı hayalet kasabaya döndü: Deprem konutu deprem olmadan yıkıldı

İYİ Parti Erzurum İl başkanı Kırkpınar, 7 yıl önce yapımı tamamlanmış olmasına rağmen birkaç aile dışında kimsenin ikamet etmediği Hınıs'taki deprem konutlarını inceleyerek devletin milyonlarca lirasının heba edildiğini vurguladı. Hınıs'ta yaşayan vatandaşların can güvenliğinin bulunmadığını kaydeden Kırkpınar, "Manzara içler acısı. Devletin milyonlarca lirası yandaşa peşkeş çekilmiş. Bu vatandaşlarımızın can güvenliği yok. Bir vatandaşımıza zarar gelirse hesabını sizden çok ağır sorarız" dedi.

ORHAN BAKIRCI/ ERZURUM

İYİ Parti Erzurum İl başkanı Melih Kırkpınar, yaklaşık 7 yıl önce yapımı tamamlanan ve birkaç aile dışında kimsenin ikamet etmediği Erzurum'un Hınıs ilçesindeki deprem konutlarını yerinde inceledi.

Devletin milyonlarca lirasının heba edildiğini dile getiren Kırkpınar, “Hınıs ilçe başkanımız Yusuf Yılmaz'ın davetiyle konutları yerinde incelemek için geldik. Gördüğümüz manzara içler acısı. Devletin milyonlarca lirası yandaşa peşkeş çekilmiş. Burada sadece bir kaç aile yaşıyor. Onlarla da konuştuğumuzda, mecburen çaresizlikten bu binalarda yaşadıklarını ve sözde deprem konutlarının daha deprem olmadan yıkıldığını söylediler. Bu vatandaşlarımızın can güvenliği yok. Buradan Ak Parti il başkanına ve milletvekillerine sesleniyorum. Bu vebalin altından kalkamazsınız. Giden milyonlarca lira ve daha acısı her an yıkılma riski taşıyan bu binalarda oturan insanlar var. Bir vatandaşımıza zarar gelirse hesabını sizden çok ağır sorarız.

d-1.jpg

BU RANT DÜZENİNE SON VERECEĞİZ!

Yaptıkları her sözde hizmet gibi bu konutlarda hezimet olarak tarihe geçecektir. İktidar olduğumuz gün, bu talan bu rant düzenine son vereceğiz. Bir tarafta açlıkla yoklukla mücadele eden milyonlar, diğer tarafta ceplerini dolduran servetlerine servet katan bir azınlık. Kendinize gelin efendiler, bu vatan bu vatandaşlar sahipsiz değil. Haksız kazanılan her kuruşun hesabını soracağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Yeni yapılacak olan deprem konutlarının da takipçisi olacağız. İktidarınızı şu şekilde yorumlayın; İYİ Parti öncesi ve İYİ Parti sonrası. Bizler yaptığınız her şeyi takip edip halkın sesi olacağız.” diyerek sözlerini bitirdi.

d2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN