İYİ Partili Kırkpınar: 19 Mayıs Bağımsızlık ateşinin yandığı gündür

İYİ Partili Kırkpınar: 19 Mayıs Bağımsızlık ateşinin yandığı gündür

İYİ Parti Erzurum İl başkanı Melih Kırkpınar 19 Mayıs'ı 'bağımsızlık ateşinin yandığı gün' olarak tanımlayarak "O gün tüm dünya, içi vatan aşkıyla yanıp tutuşan bir milletin yürekli direnişine şahit olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde birlik ve beraberlik içinde düşman kuvvetlerine ağır darbeler verilmiş ve büyük bir zafer ilan edilmiştir" diye konuştu.

ORHAN BAKIRCI/ERZURUM

İYİ Parti Erzurum İl başkanı Melih Kırkpınar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Kırkpınar, 19 Mayıs'ı 'bağımsızlık ateşinin yandığı gün' olarak tanımladı.

İYİ Partili Kırkpınar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"19 Mayıs 1919 bağımsızlık ateşinin yandığı gündür. O gün tüm dünya, içi vatan aşkıyla yanıp tutuşan bir milletin yürekli direnişine şahit olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde birlik ve beraberlik içinde düşman kuvvetlerine ağır darbeler verilmiş ve büyük bir zafer ilan edilmiştir. Dünya halklarına örnek olacak bu milli şuur bir çok ulusun bağımsızlık mücadelesine de örnek teşkil etmiştir.

GENÇLERİ GELECEĞİMİZİN MİMARI VE TEMİNATI OLARAK GÖRÜYORUZ

Gençlere hediye edilen bu büyük ve şanlı gün, onların geleceğimizin mimarı olduklarının ispatıdır. Bizler İYİ Parti ailesi olarak gençleri, geleceğimizin mimarı ve teminatı olarak görüyoruz. Geleceğinden kaygı duymayan, hayallerini yurt dışında aramayan bir nesil inşa etmek için, gece gündüz demeden çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin gençlere verdiği önem bunun en büyük delilidir. İktidar olduğumuz gün 19 Mayıs 1919 ruhuyla, gençlerimizi ve yurttaşlarımızı sıkıntı ve endişelerinden kurtaracak, müreffeh bir toplumun inşası için gereken tüm adımları atacağız.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN