İYİ Partili Melih Kırkpınar: Önceden çalıştığımız projeleri hayata geçireceğiz

İYİ Partili Melih Kırkpınar: Önceden çalıştığımız projeleri hayata geçireceğiz

İYİ Parti'nin Liderlerin İzinde Az Kaldı eğitimlerinin son durağı Erzurum oldu. Erzurum il binasında yapılan seminerde konuşan İl Başkanı Melih Kırkpınar, "Yarın seçim olduğunda ne yapacağımız düşünerek değil, önceden düşündüğümüz üzerinde çalıştığımız projeleri hayata geçirmekle işe başlayacağız" dedi.

ORHAN BAKIRCI | ERZURUM

İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığının düzenlediği, Liderin izinde Az Kaldı eğitimi Erzurum’da verildi. Samsun’da başlayan program Erzurum, Sivas ve sırasıyla tüm yurtta devam edecek. İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Yüksel Korkmaz ve Genel Başkan danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli'nin üstlendiği eğitim Erzurum il başkanlığı binasında yapıldı. Eğitim sonrası bir açıklama yapan İl başkanı Melih Kırkpınar, “Bu eğitimler partililerimizi bilgilendirmekle kalmıyor aynı zamanda bir aile olmanın ve liderimizin izinde gitmekte ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor.”

Konuşmasının devamında Parti politikalarının tek tek ve gayet açıklayıcı olarak anlatıldığı eğitimlerin önemine değinen Kırkpınar, “İYİ Parti olarak her kesimden vatandaşın refahı ve ülkemizin geleceği için gece gündüz politikalar üretip hayata geçirmek için iktidar olacağımız günü bekliyoruz. Yarın seçim olduğunda ne yapacağımız düşünerek değil, önceden düşündüğümüz üzerinde çalıştığımız projeleri hayata geçirmekle işe başlayacağız. Deneyimli ve eğitimli kadrolarımızla, eğitimden ekonomiye, tarımdan hayvancılığa, hukuktan insan haklarına ve daha bir çok konuda dünya ülkelerine örnek model olacak projelerimiz var. Bu projelerin partililer tarafından da en ince detayına kadar bilinmesi için düzenlenen bu eğitimler, verimli ve bir o kadar da bilgilendirici. Partililerimiz bu eğitimler sayesinde vatandaşa parti politikalarımızı ve projelerimizi anlatacaktır. Bizler şeffaf siyaset yapmakta ısrarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Eğitimlerimiz Siyaset Akademisi Başkanlığımızın kontrolünde her şehirde hız kesmeden devam edecektir.” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN