İYİ Parti'nin seçim çadırına kesici aletlerle saldırı

İYİ Parti'nin seçim çadırına kesici aletlerle saldırı

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükçekmece'de bir parkta kurduğu seçim çadırına kesici aletlerle saldırı düzenlendi. İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Çadırın tekrar kurulacağını kaydeden Kavuncu, "İki kutuplu yapının yarattığı vandalizme geçit vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da İYİ Parti Büyükçekmece teşkilatının Zeki Pekcan Parkı'nda kurduğu seçim çadırı gece saatlerinde saldırıya uğradı. Çadırın dış cephesi yırtılırken, saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

İYİ Parti İstanbul adayı Buğra Kavuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.

Kavuncu, şu sözleri paylaştı:

"Milyon dolarlarla ifade edilen bütçeleri var ama mücadelemiz o kadar güçlü ki saldırıdan vazgeçmiyorlar. Bu mücadeleyi centilmence, onurlu bir şekilde yürütün! Suç duyurusunda bulunduk. O çadır tekrar kurulacak. İki kutuplu yapının yarattığı vandalizme geçit vermeyeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN