İYİ Parti'ye katılımlar sürüyor: Rozetini Akşener taktı

İYİ Parti'ye katılımlar sürüyor: Rozetini Akşener taktı

Eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve Eski Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın ardından AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu'nun yeğeni iş insanı Baver Miroğlu da İYİ Parti'ye katıldı. Miroğlu'nun rozetini İYİ Parti lideri Akşener taktı.

AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu'nun yeğeni inşaat mühendisi Baver Miroğlu, İYİ Parti'ye katıldı. Baver Miroğlu'nun rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'deki Grup Toplantısı'nda taktı.

'KARANLIKTAN ÇIKIŞ YOLUNUN İYİ PARTİ'DE OLACAĞINA İNANDIM'

Akşener'in konuşmasına başlamadan önce söz alan Miroğlu, "Sayın genel başkanım, değerli milletvekilleri, kıymetli konuklar... Öncelikle beni profesyonel iş yaşamından siyasete davete ederek İYİ Parti ailesinin değerli kadrolarıyla bir araya getiren, birleştirici, bütünleştirici genel başkanıma sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Vatandaşı olmaktan onur duyduğum büyük Türkiyemizin içinden geçtiği bu çetin süreçte herkes gibi ben de ne yazık ki ufkun daraldığını görmekteyim. İçerisine itilmek istendiğimiz sonu belirsiz karanlıktan çıkış yolunu İYİ Partimizin yetkin kadrolarında ve Sayın genel başkanımızın rehberliğinde olacağına inandığım için burada huzurlarınızda bulunmaktayım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN