İzmir, Antalya, Aydın, Şanlıurfa ve Denizli'de yetişiyor! İngiltere'de tanesi 35 liradan kapış kapış satılıyor

İzmir, Antalya, Aydın, Şanlıurfa ve Denizli'de yetişiyor! İngiltere'de tanesi 35 liradan kapış kapış satılıyor

Türkiye’de üretilip ihraç edilen narlar İngiltere’nin market raflarında yerini aldı. Lezzetiyle dikkat çeken ve yoğun ilgi gören narlar, tanesi 35 liradan kapış kapış satılıyor…

Türkiye’de özellikle İzmir, Antalya, Aydın, Şanlıurfa ve Denizli’de yetiştirilen hicaz narları olgunlaştıktan sonra ağaçlardan toplanıyor ve soğuk hava depolarında muhafaza edilerek ihracata hazır hale getiriliyor.

Bu yıl da hasadı tamamlanan hicaz narları gerekli işlemlerin ardından İngiltere’ye ihraç edildi. Sulu özelliği ve eşsiz tadıyla dikkat çeken hicaz narları, İngiltere’deki market raflarında yerini aldı.

hicaz-nari-1.jpg

HİCAZ NARI FİYATI

İngiltere’ye ulaşan ve raflarda yerini alan hicaz narı yoğun ilgi görüyor. Tanesi 95 peniden (35 TL) satılan narlar kapış kapış gidiyor.

hicaz-nari.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN