İzmir, Aydın ve Muğla içi korkutan uyarı! Meteorolojik kaynaklar acil durum uyarısında bulundu, 46 gün boyunca sürecek...

İzmir, Aydın ve Muğla içi korkutan uyarı! Meteorolojik kaynaklar acil durum uyarısında bulundu, 46 gün boyunca sürecek...

Son dakika haberi... Ekim ayı ile birlikte soğuk hava dalgaları tüm yurdu etkisi altına almış durumda. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere hava sıcaklıkları 4-5 derece düşerken vatandaşlar 'Soğuk etkisini sürdürmeye devam edecek mi? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. İzmir, Aydın ve Muğla içi korkutan uyarı! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, acil kodla uyardı. 46 gün boyunca sürecek!

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Ege bölgesi için korkutan uyarılardan bulundu. Ülke genelinde hava sıcaklıkları hızla düşerken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. İzmir, Aydın ve Muğla içi korkutan uyarı! Kerem Ökten acil durum dedi ve uyardı. 46 gün boyunca sürecek! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzey kıyıları, Kırklareli kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop ve Osmaniye çevreleri ile Hatay kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus bekleniyor.

gfgf-81.jpg

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun doğu kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

METEOROLOJİ UZMANI ACİL KODLA UYARDI: 46 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK!

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Ege bölgesindeki illerimiz İzmir, Aydın ve Muğla hakkında çok önemli bir haber verdi.

ghhggh-2023-10-08t103856-276.jpg

Beklenen yağışların geldiğini belirten Ökten, "İzmir, Aydın ve Muğla. 50 senaryo ortalaması bile size yoğun yağış veriyor. 46 gün içerisinde hatrı sayılır bir yağış alacaksınız..." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN