İzmir'de art arda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

İzmir'de art arda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, büfe önünde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Buca'da da bir kıraathane önünde çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de art arda 2 silahlı saldırı meydana geldi. İlk olay Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir büfe önünde yaşandı.. İddiaya göre, plakasız bir otomobil ile gelen E.K.(30) ve M.D. (27) tabanca ile büfe önünde bulunanlara ateş açtı.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

Şüpheliler hızla olay yerinden kaçarken, yaralanan M.A.Ö, H.A.ve H.A. civar hastanelere kaldırıldı. H.A. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan M.A.Ö. ile H.A.'nın hastanedeki tedavileri ise devam ediyor.

dfff-001.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, plakasız beyaz bir otomobil ile silahlı saldırıyı gerçekleştiren E.K. ile M.D.'nin, H.A. ve H.A. arasında uyuşturucu ticaretinden kaynaklı husumetli olduğu iddia edildi.

İZMİR'DE YİNE SİLAH SESLERİ

İkinci olay Menderes Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'ndeki bir kıraathane önünde yaşandı.

9321466.jpg

İddiaya göre, Bucaspor taraftar gruplarından oluşan eski Buca Fun Club Derneği Başkanı da olan emlakçı E.Y.'ye, kıraathane önüne aracıyla gelen K.A., tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle ateş açıldı.

9321469.jpg

Kıraathanede bulunan kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi de tabanca ile K. A.'ya ateş etti. Çatışmada, E.Y., kıraathanede müşteri olarak bulunan D.O.F. ve K.A. vuruldu.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı. E.Y., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN