Kabine açıklanmadan önce flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan o isim ile görüştü

Kabine açıklanmadan önce flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan o isim ile görüştü

Türkiye 28 Mayıs 2023 Pazar günü tekrardan sandık başına gitti ve kararını verdi. Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Seçim sonuçları sonrası gözler Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne çevrildi. Kabinede kimlerin olacağı merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş bir hamleye imza attı. Kabine açıklanmadan önce flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan o isim ile görüştü.

Seçimlerin ardından Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, kabine çalışmalarına şimdiden başladı. Eski bakanlarla son kez bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, flaş bir hamleye imza attı. Erdoğan, daha önce de kabinede yer alacağı iddia edilen Ekonomi eski Bakanı Mehmet Şimşek ile bir görüşme gerçekleştirdi.

ERDOĞAN'DAN KABİNE ÖNCESİ FLAŞ HAMLE

Milletin oyları ile tekrardan Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, kabine çalışmalarına başladı biledi. Ekonominin başına getirilmesi planlanan Ekonomiden Sorumlu Eski Bakan Mehmet Şimşek ile ilgili flaş gelişme. Erdoğan'ın Mehmet Şimşek'i Külliye'de ağırladığı, kendisiyle görev alması konusunda görüştüğü öğrenildi.

hghggh-65.jpg

MEHMET ŞİMŞEK TEKRARDAN BAKAN OLACAK MI?

Seçim zaferinin ardından AK Parti kulislerinde ismi sıkça geçen Mehmet Şimşek'in tekrar kabineye dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Kendi döneminde ekonomide başarılı işlere imza atan Şimşek'in tekrar ekonomi yönetiminin dümenine geçeceği iddiaları, Erdoğan ile yaptığı son görüşme ile iyice kuvvetlenmiş oldu.

ghghgh-2023-06-01t112945-750.jpg

İBRAHİM KALIN: DESTEĞİNİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski bakan Mehmet Şimşek'in yeni kabinede görev alacağı yönündeki iddialar hakkında, "Mehmet Bey bu süreçte dolaylı olarak destek verdi. Bundan sonra da verecek." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN