Kabus mevsimleri vurdu! Artık Haziran ayı ilkbahar Eylül ise…

Kabus mevsimleri vurdu! Artık Haziran ayı ilkbahar Eylül ise…

Kabus gibi çöktü! Mevsimleri bile etkiliyor! Mevsimler resmen tepetaklak oldu! Hayatımızı resmen alt üst etti. Haziran ayı ilkbahar oldu! Eylül ayı ise...

Son dönemde yaşadığımız değişiklikler, mevsimleri bile etkilemeye başladı. Normal olan mevsim geçişleri yerini anormal bir duruma bıraktı. Yaşanan bu durum, hayatımızın normal akışını alt üst etti. Meteoroloji uzmanı Haziran ayının ilkbahara dönüştüğünü söyledi! Eylül ayı ise...

MEVSİMLER DEĞİŞTİ!

1580978.jpg

El Nino ile birlikte son zamanlarda yaşanan hava değişimleri, mevsimlerin bile tahmin edilenden farklı şekillerde etkilenmeye başlamasına neden oldu. Geleneksel mevsim geçişleri yerini anormal durumlara bırakırken, bu durum hayat akışını olumsuz etkiliyor. Meteoroloji uzmanları, Haziran ayının normalde ilkbahar mevsimi gibi yaşanırken Eylül ayının ise yaz mevsimi gibi yaşandığı ifade edildi.

EYLÜL AYI ARTIK YAZ MEVSİMİ

opera-anlik-goruntu-2023-08-30-211751-twitter-com.png

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ökten, "Ağustos'un yarısı yaz, yarısı kış" sözünün artık gerçek olmadığını belirtti. Ökten, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Artık Haziran ayı İlkbahar, Eylül ayı Yaz mevsimi gibi oldu..." şeklinde paylaşımda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN