Kaçakçılara operasyon! Tarihi eser niteliğinde İncil ve obje ele geçirildi

Kaçakçılara operasyon! Tarihi eser niteliğinde İncil ve obje ele geçirildi

Kırıkkale'de kaçakçılara yönelik yapılan operasyonda tarihi eser niteliğinde olan İncil ve obje ele geçirildi! 8 şüpheliye adli işlem uygulandı! İşte ayrıntılar...

Kırıkkale'de gerçekleştirilen polis operasyonunda, tarihi eser niteliği taşıyan bir İncil ve ne olduğu henüz belirlenemeyen bir obje ele geçirildi. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen çalışma, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütüldü.

TARİHİ ESER NİTELİĞİNDE İNCİL VE OBJE ELE GEÇİRİLDİ

incil-1.jpg

Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda, tarihi eser olduğuna inanılan bir İncil ve objenin yanı sıra 30 litre kaçak içki, 110 adet kaçak sigara, 9 adet alkol yapım kiti ve 2 adet gümrük kaçağı kulaklık ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda 8 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli işlemlere tabi tutuldu.

incil-2.jpg

Yapılan açıklamada, operasyonların ilerleyen süreçte de azim ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN