Kaçan boğa mezarlığa daldı: 1'i çocuk 2 yaralı

Kurban Bayramı'nın ilk günü sahibinin elinden kaçan bir boğa, Kulaksız Mezarlığı'nda 1'i çocuk 2 kişiyi yaraladı. Belediye ekiplerinin uyutucu iğne ile müdahalesi sonucu kontrol altına alınan boğa sahibine teslim edildi.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlar ibadetlerini yerine getiriyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban keserken kendini yaraladı, bazıları ise kurbanlıklarını kaçırdı. Son olarak Beyoğlu'nda bir boğa sahibinin elinden kaçarak Kulaksız Mezarlığı'na daldı.

9494278.jpg

2 KİŞİYİ YARALADI

Boğa, içerideki çiçek satıcısı kadını ve mendil satan bir çocuğu yaraladı. Durumu kontrol altına almak için olay yerine belediye ekipleri sevk edildi. İki kişinin yaralanması nedeniyle gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla çevredeki hastaneye kaldırdı.

9494280.jpg

UYUTUCU İĞNEYLE YAKALANDI

Polis ekipleri, belediye ekibi ve vatandaşlar ise kızgın boğayı zapt etmeye çalıştı. Ancak boğa bir türlü etkisiz hale getirilemeyince belediye ekibi uyutucu iğne fırlattı. Fakat kızgın boğa kaçmaya devam etti. Birkaç iğne daha atıldıktan sonra yere yığılan boğa kontrol altına alındı.

9494276.jpg

Boğa sahibine teslim edilirken yaşananlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

9494277.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN