Kadir İnanır'dan 'adaylık' açıklaması

Kadir İnanır'dan 'adaylık' açıklaması

Yeşil Sol Parti'den milletvekilliği için teklif alan oyuncu Kadir İnanır, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İnanır, "Tüm bu teklifler benim için kuşkusuz onur vericidir ama ülkemizde siyaset, halk tarafından saygın bir kurum haline gelmediği sürece aktif siyaset yapmayı düşünmüyorum." dedi.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın, Mehmet Aslantuğ'un milletvekilliği adaylık teklifini kabul ettiğini açıklamasının ardından Yeşil Sol Parti'den milletvekilliği teklifi alan oyuncu Kadir İnanır, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İnanır, aktif siyaset yapmayı düşünmediğini söyledi.

İnanır yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili halkımız; Uzun yıllardır birçok kez milletvekilliği teklifleri aldım. Tüm bu teklifler benim için kuşkusuz onur vericidir ama ülkemizde siyaset, halk tarafından saygın bir kurum haline gelmediği sürece aktif siyaset yapmayı düşünmüyorum. Saygılarımla."

sdfdsfds.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN